Let me show your true Beauty...
 

 Reviews
Lees hier de recente Google Reviews:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Marieke
Hele fijne fotograaf! super fijne en gezellige shoot gehad was een leuke sfeer en luisterde goed naar mijn wensen, stuurt goed aan met poses. Betrekt model met eventueel eigen ideeën voor poses en plaatsen. Super mooi resultaat waar ik ontzettend blij mee ben!


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Anne-Merel
Hele fijn ervaring gehad met deze fotograaf. Hele aardig man die ook nog eens mooi foto’s kan maken, zeker een aanrader!


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Elisa
De fotograaf is gezellig man en gaat respectvol met je om. Hij levert goed werk en helpt je aansturen!
Het was een gezellig middag.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Jennifer
Hele fijne fotograaf !! super fijne shoot gehad was een gezellige sfeer en luisterde goed naar mijn wensen geeft een fijne en ontspannen sfeer en stuurt goed aan waar nodig kwa poses. Betrekt model met eventueel eigen ideeen en het belangrijkste super mooie resultaat ! Super blij mee zeker een aanrader!


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Merry Jane
Super vriendelijk! Hij weet wat hij doet en stelt je gerust. Ook reageert hij snel en stuurt die snel de foto’s door. Echt een aanrader om mee te shooten! En het resultaat is prachtig!


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Asena
Zo een goede ervaring gehad met rgjfotografie! Ook echt heel blij met de foto’s!!!


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Mallory
Ralph is een hele fijne, rustige en professionele fotograaf waarbij je je snel op je gemak voelt. Ik mocht zelf ideeën inbrengen, en er werd de tijd genomen om alles uit te werken. De tussentijdse terugkoppeling van de be/af-werking van de foto's vond ik ook heel fijn.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Noa
Een hele fijne en prettige shoot waar in je goed begeleid wordt. Er hangt een fijne zfeer en je mag veel eigen ideeen uitvoeren! Ik heb een hele goede ervaring en ik ben erg te spreken over het resultaat!


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Emy
Gisteren hadden we onze eerste samenwerking, en wat was dit een gezellige middag zeg! Hij heeft goede ideeën en luistert zeker ook naar het model.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Kim
Ik heb een super gezellige fotoshoot gehad met Ralph. Zelf had ik nog niet zo veel ervaring met shooten, maar ik werd goed geholpen met poses en voelde mij zeker op mijn gemak. Wat ik ook fijn vond was dat er op alle details gelet wordt om het beste uit de foto te halen, dit zie je ook zeker terug. De foto's zijn prachtig geworden, en de stijl van zijn portretfotografie vind ik heel gaaf. Kortom, een aanrader om mee te shooten! Wat mij betreft voor herhaling vatbaar :)


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Tessa
De shoot die ik heb mogen doen in samenwerking met RGJ fotografie was tof! Mede door vroegtijdig moodboards en wensen met elkaar te delen zijn we tot een fijne samenwerking gekomen. Ik had wat ideeën die lastig uit te werken waren maar we zijn tot een super eind resultaat gekomen! Ralph is heel geduldig en gaat echt mee in je wensen en grenzen. Zowel voor, tijdens en na de shoot. Top!


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sharon
Afgelopen maandag heb ik voor het eerst een shoot met Ralph gehad. Het was een gezellige shoot waar prachtige foto’s uit zijn gekomen. Ik heb zelf niet zo vaak voor de camera gestaan maar Ralph stelt je erg op je gemak en verteld welke poses je zou kunnen aannemen. 5 sterren van mij!


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Michelle
Super samenwerking gehad! Mooi foto’s gekregen en hij houd rekening met jouw mening!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Indy
Super fijne samenwerking gehad! Ik kon zelf alles vertellen wat ik mooi vind en wat niet. Ook was het een hele fijne/relaxte sfeer tijdens het shooten. Zeker voor herhaling vatbaar!


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Rianne
Ik heb een hele fijne fotoshoot gehad. Ik werd heel goed geholpen met de poses die ik aan kon nemen en hoe ik kon kijken. Super fijne sfeer en erg gezellig. Ik ben erg enthousiast over de ervaring en de mooie resultaten van mijn foto’s!


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Shira
Ik heb een hele fijne samenwerking gehad, ik werd goed begeleid in poseren en ben ook erg tevreden met het eindresultaat.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Cynthia
Hele fijne fotograaf ! Stelt je erg op je gemak en laat je ook geen opdrachten doen waar je zelf niet achter staat! Voelt heel vertrouwt aan en maakt heel professionele en mooie foto's! En zeker een hele gezellige man !


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Anouk
Ik heb een hele fijne samenwerking gehad, we konden goed op elkaar inspelen en hij gaf me goede instructies maar gaf me ook de ruimte om mijn eigen ding te doen en er zijn prachtige foto's uitgekomen, echt een topper!


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Jane
Supergezellig samenwerking gehad
Leuke ideeën uit mogen werken
Heel veel gelachen voor de eerste samenwerking was ik erg blij met zo fotograaf als Ralph!
Bedankt voor alles


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Vanessa
Nu samen 2x samengewerkt en ben erg tevreden over de samenwerking. Altijd gezellig en fotograaf is erg professioneel te werk! Raad fotograaf zeker aan om mee samen te werken komen leuke en goede foto resultaten uit


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Jiska
hele leuke dag gehad! een hele fijne fotograaf die de tijd neemt en ook luistert naar je. De foto’s zijn heel mooi geworden en echte kwaliteit. hele grote aanrader!


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Femi
Ik heb een fijne shoot gehad met mooie resultaten. Ik heb de foto’s snel terug gekregen. Aardige fotograaf die goed met je mee denkt!


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Mirjam
Fijne foto shoot gehad, met een goede sfeer. Ik heb mijn foto’s ook super snel ontvangen


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Rachel
Super samenwerking gehad! Mooi foto’s gekregen en hij houd rekening met jouw mening!


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Emma
Heel erg blij met de foto’s en de fijne samenwerking


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Chantal
zeker een aanrader!! zijn echt super mooie foto’s geworden heel blij mee. er word ook goed geluisterd naar wat je wel en niet wilt!


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Deveney
Boven verwachting ging de shoot super goed! Ik voelde me gelijk op mijn gemak en de shoot was voorbij gevlogen. Wat ik erg fijn en professioneel vindt is dat op het moment dat jij zegt liever niet, Ralph er een ‘we doen het niet’ van maakt, veel fotografen kunnen daarvan leren. De foto’s werden super snel geleverd en waren super mooi! Op naar de volgende samenwerking.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Marije
Hele fijne samenwerking gehad! Ik werd erg op mijn gemak gesteld tijdens het shooten en de resultaten zijn erg mooi geworden.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Ruby
Een erg fijne fotograaf om mee samen te werken. Hij geeft goede tips en de sfeer is fijn. De foto's waren snel geleverd met een mooi resultaat.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sofia
Hele fijne shoot! Leuke ideeën worden er voorgesteld en uitgewisseld. Er hangt zowel een veilige sfeer als een gezellige sfeer. Super toffe foto’s!


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Jasmijn
Super fijne fotograaf om mee te shooten!
Hij weet veel ideeën en staat open voor ideeën.
Ook een fijne sfeer.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Lucianna
Top ervaring! Hij maakt super mooie foto’s, maar daar in tegen heeft hij mij heel erg op mn gemak laten voelen en was t nog eens erg gezellig!


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Nina
Ontzettend goeie ervaring! Hele fijne man! Aardig! Heel erg snel en prachtige foto’s! De beste die ik heb gehad!


⭐️⭐️⭐️⭐️
- Anne
Fijne communicatie en vriendelijke fotograaf. Foto’s ook snel aangeleverd


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Madelon
Hele fijne fotograaf! Leuke shoot mee gehad


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Juul
het was een hele fijne shoot & voelde me erg op me gemak! het eindresultaat was prachtig.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Diante
hele fijne ervaring! leuke samenwerking gehad. Ralph is een ervaren fotograaf en levert mooi resultaten. Zeker aan te raden!


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Brenda
Fijne samenwerking gehad met mooie resultaten. Fotograaf is respectvol naar het model en respecteerd grenzen. Overal een zeer positieve ervaring